VERKEERSVEILIGHEID ONDERDEEL VAN ONDERNEMINGSPLAN

Samen met partners als online supermarkt PicNic, boodschappenbezorgers Getir, Flink en de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers NLVVM stimuleert Veilig Verkeer Nederland samen met het programma MONO-zakelijk de opname van verkeersveiligheid in het ondernemingsplan. Een groot aantal verkeersslachtoffers is terug te voeren naar afleiding in verkeer waarbij de smartphone een grote rol speelt.

Het programma MONO-zakelijk faciliteert, inspireert en ondersteunt werkgevers om bewuster onderweg te gaan. In organisaties waar met veel bezorgers wordt gewerkt en waar dus dagelijks ook een groot aantal voertuigen aan het verkeer deelnemen, is men onderweg vaak afhankelijk van informatie over de bezorgadressen en de logistieke planning.

Gelukkig pakken steeds meer organisaties de eigen verantwoordelijkheid op om hun werknemers te beschermen en hun veiligheid tijdens verkeersdeelname te bevorderen. Zoals in de sector van maaltijdbezorgers en boodschappenbezorgers waarin we al vele goede voorbeelden zien.

Kijk voor meer voorbeelden uit de praktijk, maar ook voor handige tips en een tool kit met middelen op www.monozakelijk.nl

foto: VVN Veilig Verkeer Nederland

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Tino Martin - Mijn Liefste

Laden...

Laden

Laden…