VERKEERSVEILIGHEID ONDERDEEL VAN ONDERNEMINGSPLAN

Samen met partners als online supermarkt PicNic, boodschappenbezorgers Getir, Flink en de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers NLVVM stimuleert Veilig Verkeer Nederland samen met het programma MONO-zakelijk de opname van verkeersveiligheid in het ondernemingsplan. Een groot aantal verkeersslachtoffers is terug te voeren naar afleiding in verkeer waarbij de smartphone een grote rol speelt.

Het programma MONO-zakelijk faciliteert, inspireert en ondersteunt werkgevers om bewuster onderweg te gaan. In organisaties waar met veel bezorgers wordt gewerkt en waar dus dagelijks ook een groot aantal voertuigen aan het verkeer deelnemen, is men onderweg vaak afhankelijk van informatie over de bezorgadressen en de logistieke planning.

Gelukkig pakken steeds meer organisaties de eigen verantwoordelijkheid op om hun werknemers te beschermen en hun veiligheid tijdens verkeersdeelname te bevorderen. Zoals in de sector van maaltijdbezorgers en boodschappenbezorgers waarin we al vele goede voorbeelden zien.

Kijk voor meer voorbeelden uit de praktijk, maar ook voor handige tips en een tool kit met middelen op www.monozakelijk.nl

foto: VVN Veilig Verkeer Nederland

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 25 juni 2024

Last on air:
08:38 Danny Vera with DNA (03:10)
08:41 J-Jingle with Goud Van Oud 1 klinkt vertrouwd (00:04)
08:41 BZN with The Clown (03:19)

Now on air:

Jan Van Brabant & Colinda with Onder De Sterren Van San Angelo

Next on air:
08:48 Gewoon Berend with Nog Steeds Zijn We Samen (03:00)
08:51 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 5 (00:03)
08:51 Saragossa Band with On 45 (04:17)

Laden...

Laden

Laden…