VERMOEIDHEID MEEST VOORKOMENDE BIJWERKING KANKER

In Nederland leven ruim 770.000 mensen met en na kanker. Terwijl medisch onderzoek voortdurend nieuwe doorbraken oplevert, blijft de meest voorkomende bijwerking van kanker, vermoeidheid,  een lichamelijk, emotioneel en sociaal invaliderend probleem. Er is iets aan doen. De Untire Now app biedt een effectieve Nederlandse digitale oplossing voor kanker-gerelateerde vermoeidheid.

Vaak gaat vermoeidheid gepaard met andere klachten. Ondersteuning en begeleiding is nodig. KWF Kankerbestrijding maakt het mogelijk i.s.m. het IKNL en kanker.nl dat de Untire Now app voor iedereen beschikbaar is via de Appstore van  www.kanker.nl De app is een DTx Digital Therapeutic gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en klinische ervaring. Het vermindert vermoeidheid binnen 12 weken gebruik.

De gebruiker bepaalt hoe Untire kan helpen bij het terugkrijgen van de controle over de eigen energie, het eigen lichaam en eigen leven. In het programma behandelt Untire thema’s die van belang zijn voor patiënten die te maken hebben met kanker-gerelateerde vermoeidheidsklachten. Untire is geschikt voor alle mensen die kanker hebben of hebben gehad en verschillende vermoeidheidsklachten hebben.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…