VERNIEUWING VOOR ACHT VAN CHAAM

Het jaarlijkse wielerevenement, dat traditioneel plaatsvindt op de woensdag na de finish van de Tour de France, heeft zes nieuwe comitéleden verwelkomd die samen met de ervaren comitéleden een nieuwe koers inzetten. Het doel is om de Acht van Chaam nog leuker en aantrekkelijker te maken voor jong en oud. De Acht van Chaam is vanaf dit jaar gratis toegankelijk voor iedereen.

Met de toenemende populariteit van de wielersport en festivals als inspiratie, wordt de Acht van Chaam omgevormd tot een complete beleving: een gezellig dagje uit voor jong en oud. De Acht van Chaam staat erom bekend dat alle categorieën er de kans krijgen om wedstrijden te rijden. Renners kunnen al vanaf de nieuwelingen aan de Acht deelnemen.

De Acht van Chaam wordt verreden op een nieuw parcours, dat zijn kenmerkende vorm behoudt. Het parcours blijft binnen de bebouwde kom van Chaam, waardoor er meer ruimte is voor terrassen en entertainment langs het parcours. Het Brouwerijplein wordt omgetoverd tot een entertainmentplein.

De Acht van Chaam is sinds 2014 immaterieel cultureel erfgoed en wordt dit jaar gehouden op woensdag 26 juli.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…