Vliegende start voor Sjors Sportief in Rucphen

Rucphen, 20 maart 2019 – Het sportstimuleringsproject ‘Sjors Sportief’ in de gemeente Rucphen kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 13 maart was het een drukte van jewelste op de website www.sjorssportief.nl.

Veel animo
Binnen een uur waren er al 50 inschrijvingen. Na een week hadden bijna 150 kinderen zich aangemeld! Inschrijven is nog gedurende het hele schooljaar mogelijk.

Populair
Atletiek, dansen, freerunning, karate, tafeltennis, tennis en zwemmen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals voetbal, volleybal en schaken Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Laagdrempelig zonder direct lid te worden
Via Sjors kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Rucphen heeft samen met haar sportaanbieders de krachten gebundeld. Het resultaat is te zien in Sjors Sportief boekjes, waarin meer dan 30 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Rucphen hebben een exemplaar ontvangen. Het is ook op de website www.sjorssportief.nl in te zien.

Inschrijven nog steeds mogelijk! Meer informatie?
Inschrijven kan het hele schooljaar nog. Het verbinden van kinderen aan sport is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief’ is één van de instrumenten die de gemeente Rucphen inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport.

Meer informatie vind je op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 25 juni 2024

Last on air:
08:24 Imca Marina with Viva Espana (03:28)
08:28 Gert Timmerman with Brandend Zand (03:22)
08:31 Ria de Schutter with info Summer games Rucphen L. 08072024 (00:47)

Now on air:

Gebroeders Ko with Met De Neus Omhoog

Next on air:
08:35 Otto Lagerfett with Hande hoch (03:19)
08:38 Danny Vera with DNA (03:10)
08:41 J-Jingle with Goud Van Oud 1 klinkt vertrouwd (00:04)

Laden...

Laden

Laden…