WASLIJST AAN STRAFBARE FEITEN GEPLEEGD

Mishandeling, vernieling, bedreiging, discriminatie en belediging zijn de strafbare feiten die een 40-jarige man uit Etten-Leur zaterdagochtend 23 september in enkele minuten pleegde. Hij is hiervoor opgepakt. Het begon zaterdagochtend rond 7:50 uur aan de Havik. Een boodschappenbezorger was net klaar bij een klant, als ze wegloopt bij de woning ziet ze een man haar bestelbus ingaan.

De bezorgster spoort de man aan uit de bus te komen en trekt hem eruit. Daarop trekt de man aan haar haren en geeft haar een kniestoot. De eerdere klant schiet te hulp en de verdachte draait helemaal door. Hij pleegt meerdere vernielingen en discrimineert de bezorger vanwege haar donkere huidskleur.

Als de klant en de bezorger het huis binnenvluchten, probeert de verdachte de woning binnen te dringen. Hij vernielt onder andere de deur. De politie is intussen ingelicht. Bij zijn aanhouding gaat de verdachte in verzet en moet er geweld gebruikt worden. Ook beledigt hij de agenten. De verdachte is naar het bureau gebracht voor verhoor. De bezorger, de klant en de politieagenten doen aangifte.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

John Travolta - Sandy

Laden...

Laden

Laden…