WEEK VAN DE BUURTTAFEL

Een hapje eten met de buren om ze beter te leren kennen. Sta jij ervoor open? Het kan tijdens de Week van de Buurttafel. Na een succesvolle 1e editie, worden er dit jaar weer van 17- t/m 25 juni op verschillende plekken in het land buurttafels georganiseerd, zodat buurtgenoten elkaar voortaan gemakkelijker weten te vinden voor gezelligheid, informatie of hulp. Goed buurtcontact is belangrijk.

Vorig jaar vond de eerste editie van de Week van de Buurttafel plaats, en dat was een groot succes. Er is door 400 organisatoren gehoor gegeven aan de oproep van Nextdoor, wat ertoe leidde dat uiteindelijk meer dan 8.000 buren een hapje of drankje met elkaar deelden. Aanmelden voor de Week van de Buurttafel kan tot 17 juni via: go.nextdoor.com/buurttafel

Nextdoor ondersteunt met een toolkit zoals flyers en posters, die de organisatie van een Buurttafel makkelijker maakt. Bovendien kan er in veel gemeentes een subsidie voor buurt- of wijkinitiatieven worden aangevraagd. De gevleugelde uitspraak ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ bestaat niet voor niks.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…