WEEKOVERZICHT 16/22 JANUARI POLITIE MARKDAL

Er zijn afgelopen week 428 meldingen gemaakt. Er zijn 9 mishandelingen gepleegd. Dit kunnen eenvoudige mishandelingen zijn maar ook die veel letsel veroorzaken. Onder een eenvoudige mishandeling scharen wij bijvoorbeeld een enkele klap waar weinig letsel aan over is gehouden. Er zijn 5 mishandelingen gepleegd in het horeca gebied. Een mishandeling onder invloed wordt altijd zwaarder gestraft.

Er zijn 16 diefstallen gepleegd van een vervoersmiddel. Dit betroffen 9 fietsen en de rest waren gemotoriseerde voertuigen. Zet als het kan je fiets dubbel op slot zodat deze niet makkelijk kan worden meegenomen
Er zijn door ons 4 geweldsmeldingen gedaan. Dit moeten wij doen als er geweld gebruikt is door een collega. Dit is echter ook als er bijvoorbeeld een deur wordt geopend door ons.

Er zijn 28 verkeersongevallen geweest in ons gebied. Hiervan waren er helaas 5 met letsel. Bij de overige waren geen gewonden.
Er is door ons ook 32 keer een melding gemaakt voor extra zorg. Deze wordt doorgestuurd naar de juiste instantie die dan een zorgtraject kan opstarten voor de betrokkene.

Bron: Politie Markdal

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…