WERKZAAMHEDEN AAN N638 TUSSEN ZUNDERT EN RUCPHEN.

De provincie Noord-Brabant start op 9 november met de voorbereidende werkzaamheden voor het groot onderhoud aan de N638 tussen Zundert en Rucphen. Tussen 9 en 24 november is de N638 afgesloten voor verkeer op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.
Tijdens de werkzaamheden aan de N638 kan het verkeer gebruik maken van omleidingsroutes.
(1/3)
Voordat wordt gestart met het groot onderhoud aan de weg moeten er 400 bomen gekapt worden. Het betreffen bomen die te dicht op de weg staan en zorgen voor verkeersonveilige situaties. Op veel locaties staan de bomen direct tegen de weg aan en kunnen tegemoetkomende voertuigen elkaar niet veilig passeren. Voor de bomenkap is een kapvergunning verleend en zijn er compenserende maatregelen getroffen.
(2/3)
Zo zijn er in onder andere Landgoed de Moeren 350 bomen gepland en worden er tijdens het groot onderhoud nog eens 150 bomen gepland. Ook is er een bedrag gedoneerd aan het gemeentelijk Bomenfonds. Nadat de voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond, starten de werkzaamheden aan de weg medio februari 2021. Voor deze werkzaamheden zal de N638 langere tijd voor doorgaand verkeer afgesloten zijn. Op een later moment wordt de exacte planning bekend gemaakt. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…