WERKZAAMHEDEN TUSSEN MEER EN GRENS MET BELGIË

Tussen de grens met België en de op- en afritten met Meer vinden vanaf vrijdag 7 oktober werkzaamheden plaats. De werken duren normaal tot en met 24 oktober.

De nieuwe asfaltering over de volledige breedte van het wegdek en over een lengte van 3,4 kilometer maakt deel uit van een structureel onderhoud en moet het rijcomfort en de verkeersveiligheid op de E19 verhogen. Daarnaast worden de stalen vangrails vervangen door betonnen exemplaren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in vijf fases. Tijdens het grootste gedeelte zijn er gewoon twee rijstroken beschikbaar, maar tijdens fase 1 en 5 wordt het verkeer in beide richtingen over één rijstrook geleid. Ter hoogte van de werfzone zal een verlaagde snelheid gelden van afwisselend 50 en 70 km/uur.

Gedurende de werken blijven alle op- en afritten bereikbaar. Richting Antwerpen is oprit 1a ‘Transportzone Meer’ niet toegankelijk tijdens fase 2 (8 tot 10 oktober) en fase 4 (21 tot 23 oktober) van de werken. Tijdens fase 3, van 10 tot 21 oktober, is uitrit Meer richting Antwerpen enkel toegankelijk voor verkeer komende van de uiterst rechtse rijstrook.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…