WEST-BRABANT WERKT DOOR.

De online route naar werk, scholing en informatie in onze regio; dat biedt West-Brabant werkt door! Het online platform geeft je als werkgever toegang tot het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant. Werkzoekenden krijgen de kans om interessante werkgevers te ontmoeten en werknemers kunnen er terecht voor inzicht in scholingsmogelijkheden.

(1/3)
Partners van de arbeidsmarktregio West-Brabant bundelen hun krachten op het online platform. Werkgevers en werknemersorganisaties, onderwijs en overheid gaan samen voor een talentrijke arbeidsmarkt. Juist nu de arbeidsmarkt door de coronacrisis onder druk staat, geeft één centraal loket duidelijkheid. Met werkgevers en werknemers kijken we naar collegiale uitleen – van werk naar werk.
(2/3)
Wij zijn blij met deze stap vooruit die we in de regio met elkaar zetten. De corona zorgt bij sommigen werkgevers voor minder werk, bij anderen juist voor extra kansen. Want er zijn in West-Brabant nog volop kansen om aan de slag te gaan. Via dit platform kunnen werkgevers, zelf de match te maken met kandidaten die op zoek zijn naar werk. Voor werk informatie www.westbrabantwerktdoor.nl

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…