WINNAARS CULTUURPRIJZEN HALDERBERGE BEKEND.

Mark Buijs is met 698 stemmen winnaar geworden van de Cultuurprijs Publiek Halderberge 2020. In totaal is er vanaf 1 september tot 1 oktober 1.635 keer gestemd op de drie genomineerden Mark Buijs, Aad Rijpsma en Joep de Wildt. De Cultuurprijs Vakjury Halderberge gaat dit jaar naar Aad Rijpsma. Aad is een groot kunstenaar die een perfectionist is in het uitwerken van een idee tot een groots kunstwerk.
(1/3)
De vele bezoekers van zijn exposities zijn steevast zeer lovend zijn over zijn werken. De vakjury Halderberge heeft besloten Aad Rijpsma voor zijn prachtige oeuvre uit te roepen tot winnaar van de cultuurprijs vakjury Halderberge 2020.” De winnaars werden op woensdagavond 14 oktober jl. bekend gemaakt.

(2/3)
Wethouder Hans Wierikx heeft tijdens de Open Monumenten Klassendag de opening van de Open Monumentendag en Cultuurmaand verricht. Dit gebeurde bij het voormalig internaat St. Louis in Oudenbosch met medewerking van Mark Buijs namens de gidsen van Saint Louis en Ad en Helma Huijsmans van het Thomashuis (gevestigd in de voormalige aula van Saint Louis).

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…