WONINGBOUWPROJECT PODIUM VAN START ETTEN-LEUR

De bouw van woningbouwproject Podium, op het voormalige Nieuwe Nobelaer terrein aan de Anna van Berchemlaan, is officieel van start. Wethouder Jean-Pierre Schouw nam het betonvlechten voor zijn rekening als symbolische starthandeling. “Het wordt een mooie locatie in het centrum naast het Oderkerkpark met veel groen. De plek is geschikt voor verschillende groepen.

Zij stromen door uit woningen in Etten-Leur. Die komen beschikbaar voor andere bewoners. Het is een intensief project met meerdere varianten. In overleg met de omwonenden en de omgeving verwachten we tot de beste oplossingen te komen voor iedereen die hierbij betrokken is. ”Het project Podium heeft de naam te danken aan de voormalige functie van de locatie, het cultuurhuis en theater De Nobelaer.

De invulling van het plan bestaat uit 95 wooneenheden, waarvan 66 koopappartementen. De koopappartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Daarnaast worden er 23 huurappartementen gerealiseerd, waarvan de bouw later dit jaar van start gaat. Het sluitstuk van dit project wordt gevormd door 6 grondgebonden woningen. Meer weten over Podium? Neem een kijkje op de projectwebsite www.podium-etten-leur.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Madonna - Into The Groove

Laden...

Laden

Laden…