LICHAAM GEVONDEN IN WATER MOERDIJK

Woensdagavond 7 september is vergeefs gezocht naar een matroos in het water van zeehaven Moerdijk. “Er is een pet in het water aangetroffen, waardoor het lijkt alsof hij te water is geraakt”, aldus een woordvoerder van de politie.

De kapitein mistte de matroos, en ging hem zoeken. Toen hij niet op het schip bleek, meldde de kapitein rond 18.40 uur dat de matroos in het water terecht was gekomen. Tot ongeveer 21.00 uur is naar de matroos gezocht met een politiehelikopter, drone- en sonarapparatuur, maar dat leverde niets op.

De matroos die vermist raakte is volgens de politie iemand uit het buitenland. Het schip vaart wel onder Nederlandse vlag. Ze weten precies om wie het gaat, maar kan dit niet bekendmaken omdat de familie niet is ingelicht.

Donderdag 8 september was de zoekactie uitgebreid met gebruik van landelijk dregteam SOAD (Stichting Opsporing Apparatuur Drenkelingen) uit Urk, die de bodem systematisch afgezocht heeft en om 12.00 uur een overleden persoon vond. Het lichaam wordt nog onderzocht. Waarschijnlijk gaat het om de matroos die vermist was.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Lords - Poor Boy

Laden...

Laden

Laden…