ZOMERCOMPETITIE DE KETSERS 2021.

Gelukkig, ook in 2021 is het gelukt een geweldige zomercompetitie, Jeu de Boules, te houden. Na de loting in mei hebben we eerst nog een tijdje gespeeld op de banen aan de Gebr. Hoefstraat, ter hoogte van CWZ Kerkakkers. Daar hebben we een heel fijne overgangsperiode gehad op weg naar de nieuwe banen aan de Markt in het centrum van Rucphen. Het was natuurlijk wennen om daar te spelen, met toch wel een andere ondergrond. Maar dit hield niemand van de deelnemers tegen om heel mooie en spannende wedstrijden te spelen en zeker vanwege de ligging regelmatig veel publiek te trekken. We zijn gestart met drie poules van negen spelers. De twee beste spelers per poule kwamen zodoende uit in de halve finale. De spelers van de twee halve finalepoules van drie maakten er een zinderende halve finale van met als resultaat, dat Frans Herrijgers en Ton Crul op de feestdag 17 september de finale moesten spelen.

En de winnaar is geworden de zeer sterk spelende Frans Herrijgers.

Ook bij het doubletten, een poule van negen koppels, was het enorm spannend, tot in de laatste partij. Kees Schrauwen en Ries van Dorst trokken uiteindelijk aan het langste eind en zijn daardoor de doubletkampioen 2021!

Naast de opening van de Markt door wethouder René Lazeroms en daarbij ook de opening van de boules -banen door wethouder Martin de Bruijn en vervolgens de openingsset voorafgaande aan de finale, tussen Mano Oomen (gebr. Oomen) met ketser Cor Remein en Martin de Bruijn (wethouder) en ketser Ton Crul, gewonnen door Martin en Ton, is 17 september een drukke dag feestdag geworden voor De Ketsers. Al twaalf en een half jaar een niet meer weg te denken club in Rucphen en dan nog de finalewedstrijd tête-à-tête zorgde voor een groot feest op een schitterende locatie.

Bericht ingezonden door Wim van den Broek.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

zaterdag 20 juli 2024

Last on air:
15:23 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 4 (00:03)
15:23 Moonlights with Als De Bouzouki's Klinken (04:04)
15:27 Perry Zuidam with Zwoele zotte zomer (02:47)

Now on air:

Nick Lowe with Half A Boy & Half A Man

Next on air:
15:33 Ria de Schutter with info verkeerstellingen zegge L.31072024 (00:42)
15:34 Eltjo with Helemaal Top (03:05)
15:37 Belle Perez with Dime Que Tu Quieres (03:20)

Laden...

Laden

Laden…