ZWAARGEWONDE NA STEEKPARTIJ IN HUIS ETTEN-LEUR

Bij een steekpartij in een huis in Etten-Leur is zaterdagavond 11 februari een man zwaargewond geraakt. Een vrouw heeft lichte verwondingen opgelopen meldde de politie. Twee mannen zijn aangehouden als verdachten, een van hen is ook lichtgewond geraakt. Hulpdiensten waren massaal uitgerukt naar de Julianalaan. Een traumahelikopter landde een eindje verderop en heeft een arts gebracht.

Ook 4 ambulances en 8 politiewagens kwamen ter plaatse. De straat was volledig afgezet. De steekpartij gebeurde iets voor 21.00 uur zaterdagavond. Een voorbijganger heeft de politie gebeld nadat er iemand op verdachte wijze uit het huis kwam. In het huis lag een zwaargewonde man, hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Een vrouw is lichtgewond geraakt, zij is door ambulancepersoneel behandeld.

In de woning zijn 2 verdachten aangehouden, het is onduidelijk wie van de twee gestoken heeft volgens een woordvoerder van de politie. De woning wordt onderzocht op sporen en de politie doet onderzoek in de buurt. In totaal waren 6 mensen in het huis. Waar eerder sprake was van 2 zwaargewonden is dat later bijgesteld naar 1 zwaargewonde man, 1 lichtgewonde vrouw en 1 lichtgewonde verdachte.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…